VHMF

Informatief Online

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Aanmelden/Mutaties

Aanmelden/Muteren

Ik word lid!

Leuk dat u lid wilt worden van onze vereniging. Wanneer u op de link onder dit bericht  klikt, opent u het formulier (MS Word). 

Vanaf 1 januari 2015 hoeven nieuwe leden de eerste zes maanden geen contributie te betalen. U bent dan lid met alle daaraan verbonden rechten. Na vijf maanden ontvangt u een verzoek om de inhouding van de maandelijkse contributie via P-Direkt te regelen en daarmee uw lidmaatschap te bevestigen.

Nadat u het formulier ingevuld en ondertekend gescand per email (of per post) aan de ledenadministrateur hebt gestuurd ontvangt u een bevestiging van het lidmaatschap voor zover u statutair in aanmerking komt voor het lidmaatschap. U kunt dan deelnemen aan de jaar- en afdelingsvergaderingen. U kunt zelf bijdragen aan belangrijke thema's in vakbroederschappen. U ontvangt enkele malen per jaar ons blad Informatief. Bovendien kunt u via de VHMF een beroep doen op rechtsbijstand.

Ik ben al lid!

Wanneer u wijzigingen wilt doorgeven kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. U kunt het ingevulde fornulier per per email (of per post) aan de ledenadministrateur toesturen.

Ledenadministratie VHMF
t.a.v. Hans Swinkels
Antwoordnummer 10614
2800 WB GOUDA
of
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.