Aanmelden/Muteren

Ik word lid!

Leuk dat u lid wilt worden van onze vereniging. Klik hier voor de aanmelding!Nieuwe leden betalen de eerste zes maanden geen contributie!

U bent dan lid met alle daaraan verbonden rechten. Na vijf maanden ontvangt u een verzoek om de inhouding van de maandelijkse contributie via P-Direkt te regelen en daarmee uw lidmaatschap te bevestigen.

Nadat u het aanvraagformulier hebt verzonden, ontvangt u een van onze ledenadministrateur de bevestiging van het lidmaatschap voor zover u statutair in aanmerking komt voor het lidmaatschap. U kunt dan deelnemen aan de jaar- en afdelingsvergaderingen. U kunt zelf bijdragen aan belangrijke thema's in vakbroederschappen. U ontvangt enkele malen per jaar ons blad Informatief. Bovendien kunt u via de VHMF een beroep doen op hulp bij arbeidsconflicten.

Ik ben al lid!

Wanneer u wijzigingen wilt doorgeven kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. U kunt het ingevulde fornulier per per email aan de ledenadministrateur toesturen.

Emailadres ledenadministrateur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

klik hier voor het Aanmeld/mutatieformulier

...van het vak!