Kantoorlunch Breda

Smakelijk eten!

De lunch en drankjes worden je aangeboden door de afdeling Noord-Brabant/Zeeland van de Vereniging van Hogere ambtenaren bij het Ministerie van Financiën (VHMF)

Georganiseerd in Breda door: Frank de Beer, Nancy van Zinnen en Gerard van Lith

 

De VHMF is de beroepsvereniging van HBO’ers en academici bij de Belastingdienst, Douane, Dienst Toeslagen en het Ministerie van Financiën.

Voordelen lidmaatschap VHMF:

  • Je sluit je niet alleen aan bij een vakbond, maar ook bij een beroepsorganisatie;
  • Je wordt onderdeel van een groot netwerk;
  • De VHMF verbindt professionals en vormt daarmee het gezamenlijke fundament voor ons fiscale beroep: van het vak voor het vak;
  • Juridische ondersteuning door onze advocaat
  • Dat alles voor een contributiebijdrage van slechts € 15,30 per maand (via IKB financiëel vriendelijk te verwerken)

Ik word lid!

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Klik hier voor de aanmelding!

Ik ben al lid

Wijzigt jouw (e-mail)adres? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nieuwe leden betalen de eerste zes maanden geen contributie!

Je bent meteen lid met alle daaraan verbonden rechten. Na vijf maanden ontvang je de vraag of je jouw lidmaatschap definitief wilt maken.

Nadat je het aanvraagformulier hebt verzonden, ontvang je een van onze ledenadministrateur de bevestiging van het lidmaatschap. Je kunt dan deelnemen aan de jaar- en afdelingsvergaderingen. Ook kun je zelf bijdragen aan belangrijke thema's in vakbroederschappen. Je ontvangt enkele malen per jaar ons blad Informatief. Bovendien kunt je via de VHMF een beroep doen op hulp bij arbeidsconflicten.