Webinar 10 juni 2021

 

Webinar VHMF 2021

Op weg naar de beste Belastingdienst voor Nederland!

Terug naar de essentie: professioneel & dienstverlenend

 

10 juni 2021 10u00

Op 10 juni 2021 organiseerde de VHMF haar tweede webinar als opmaat naar het – hopelijk deels fysieke – symposium in november van dit jaar. In dit webinar ging Susanne Overes in gesprek met onze webinargasten: directeur-generaal Peter Smink, kwartiermaker en plaatsvervangend directeur-generaal Jos de Blieck, directeur Klant-interactie & Services Esther de Leeuw en gerenommeerd fiscaal wetenschapper Richard Happé.

Onderwerpen die de revue passeren zijn: rechtsstatelijkheid, beroepstrots, het centraal stellen van burgers en bedrijven en de opbouw van bijvoorbeeld kwaliteit in onze dienst bottom-up, vanuit de uitvoering. De discussie hierover zal ons helpen in het vormgeven van het ‘op weg naar’. De gesprekken aan de webinartafel zijn daarnaast bedoeld om veel vragen en reacties op te roepen vanuit de kijkers, zodat het een echt interactieve bijeenkomst wordt. Jullie mening telt!

Verder gaat Jos in de periode na dit webinar graag in gesprek met de vragenstellers om op die manier de veranderingen bottom-up in gang te kunnen gaan zetten. Kijk het webinar terug (klik hier) (wachtwoord: VHMF2021)!!

De symposiumcommissie VHMF

Als opwarmer alvast drie interviews. Deze zijn gemaakt ter onderbouwing en inspirantie voor het webinar. Vooraf kijken dus: Hans Gribnau, hoogleraar Belastingrecht (klik hier)Kees van Nieuwamerongen, kwartiermaker Inspectie Belastingdienst, Douane en Toeslagen (klik hier) en Danny Dix (klik hier). En vergeet niet om de interessante artikelen in de laatste Informatief te lezen: (klik hier)