Nieuwsbrief 20211019

Beste leden,

Op 18 november 2021 houden wij de algemene ledenvergadering van de VHMF (zet in je agenda). Na de lunch is er een interessant symposium (zet in je agenda ). Je ontvangt binnenkort de Informatief met de uitnodiging en symposiumfolder in de brievenbus. De financiële stukken volgen binnenkort digitaal.

Reserveer die datum alvast in jouw agenda! We beginnen om 10u00 met de ALV, rond 12u00 word je een lunch aangeboden door de VHMF en van 13u00 tm 16u00 nemen we je mee in groen-blauwe ontwikkelingen met het symposium: Data: Goud of Fout? (klik hier voor de folder). Na afloop is er uitgebreid gelegenheid tot napraten.

Meld je nu als eerste aan (klik hier). Vol=vol!

Het bestuur van de VHMF is verheugd dat deze dag weer in de vorm van een fysieke bijeenkomst kan plaatsvinden. We hebben de Progress zaal van de Jaarbeurs in Utrecht daarvoor gereserveerd.

Dit betekent echter wel dat alle aanwezigen zich dienen te houden aan de dan geldende Corona-regels bij de Jaarbeurs (incl. Corona-check app en identiteitsbewijs). Zie ook https://www.jaarbeurs.nl/veilig

 

Het Bestuur van de VHMF

Paul Soomers

Secretaris VHMF

      

Nog twee opmerkingen:

  • Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief kregen we diverse vragen over de PAS regeling. Hierover wordt in deze CAO niets afgesproken. Het akkoord betreft een wijziging op de bestaande CAO. Dat wat niet wordt genoemd, verandert dus niet tot en met 31 maart 2022.
  • De lustrumcommissie is druk met de voorbereidingen rondom het 150 jarig bestaan in 2023. Heb jij goede ideeen, suggesties of brainwaves omtrent programmaonderdelen of invulling van de dag, laat het de commissie weten! Bij de ALV zal de commissie daartoe een ideeënbus plaatsen.