Nieuwsbrief 20240312

Beste leden,

In deze nieuwsbrief:
• de nieuwe Informatief is in aantocht
• VHMF in de RB-podcast
• Aandacht in de pers voor advies VHMF
• WFR-artikel “Beter, beter uitvoerbaar en met vertrouwen uitgevoerd”
• ALV en Symposium van de VHMF op 18 april 2024

De nieuwe Informatief
Informatief 105, met daarin de vooruitblik op het VHMF symposium van 18 april, valt binnenkort bij je op de mat. De verenigingszaken voor de ALV volgen in een e-mail nieuwsbrief.

VHMF in de RB-podcast
Mede naar aanleiding van het advies “De transparante overheid verdient een beschermde ambtenaar” dat twee hoogleraren op verzoek van de VHMF hebben uitgebracht, heeft VHMF-voorzitter Jurjen Glazenburg meegewerkt aan een podcast van de Register Belastingadviseurs. Het was een goed gesprek, dat vanaf 14 maart om 8 uur ’s ochtends te beluisteren is via de bekende podcastaanbieders (waaronder Spotify), te vinden via Kijk en luister - RB

Aandacht in de pers voor advies VHMF
Het advies dat in de podcast wordt besproken is inmiddels in een beperkte oplage verspreid onder de leden van de nieuwe Tweede Kamer. Het is onder meer besproken in het Financieel Dagblad, door Laurens Berentsen, en in het AD in de column van Hans van Soest.

WFR-artikel “Beter, beter uitvoerbaar en met vertrouwen uitgevoerd”
Op veler verzoek delen we het WFR-artikel dat een aantal leden van de VHMF heeft geschreven en dat begin dit jaar in het WFR is verschenen met onze leden [klik hier]

ALV en Symposium op 18 april 2024
De penningmeester en de kascommissie zijn al druk bezig.
Op DONDERDAG 18 april 2024 is onze algemene ledenvergadering met aansluitend een interessant symposium: "Toekomstbestendig Vakmanschap". Lees alles hierover in Informatief 105.

Vergeet niet om je tijdig aan te melden via https://vhmf.belastingdienst-events.nl/ VOL is VOL

Namens het bestuur van de VHMF

Paul Soomers
secretaris