VHMF kijkt terug op een super geslaagd symposium!

De symposiumcommissie is inmiddels vanuit alle geledingen gecomplimenteerd met een 'super geslaagd symposium'! (Hiervoor dank.)
Zo mailde Marc van Elk: "...Prachtig zo'n volle zaal met betrokken collega's, indrukwekkende sprekers en verzorgde ambiance. Daarnaast ook een visitekaartje afgegeven aan de dienstleiding (zo'n achterban en opkomst)...".
Deze zelfde dienstleiding heeft ons inmiddels laten weten dat zij zowel het verzoek om een bijdrage aan dit evenement te mogen leveren alsmede de open en informele, prettige sfeer zeer op prijs hebben gesteld.

Robert Verbraak - de winnaar van onze prijsvraag over de rol van de professional in 2025 (zie Informatief van maart jl.) - had al op intrigerende wijze het thema van ons symposium in de eerste indruk verwoord: "De Belastingdienst is in deze tijd een totaal andere dan in 2025".
In vijf bevlogen toespraken is die al maar veranderende rol en met name de inherente vanzelfsprekendheid ervan stevig voor het voetlicht gebracht. De dagvoorzitter Jo Engelen benadrukte dit op subtiele wijze vanuit de CV van iedere spreker en de korte introductiefilms boden zicht op diverse maatschappelijke, politieke, economische en ook historische ontwikkelingen. Kortom dit smaakt naar meer....; de energieboost is binnen (evenals de nieuwe aanmeldingen voor lidmaatschap). De plannen voor het symposium 2012 worden dan ook al weer gesmeed!

Voor wie het allemaal nog eens op zijn of haar gemak wil nabeschouwen (overigens een echte aanrader!) is een professioneel verslag (zie bijlage)  van de vijf sprekers opgenomen. Dit verslag wordt ook in de Informatief van juni gepubliceerd.

De tijdens het symposium getoonde videofilms zijn tot één dvd samengesteld en voor intern gebruik (bijv. werkoverleg, discussiepanel, intermediairbijeenkomsten e.d.) vrijgegeven. De hieraan verbonden kosten zijn € 7,95 per dvd. Mocht je een deze DVD willen bestellen dan kun je een verzoek doormailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..