VHMF

Informatief Online

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom bij de VHMF

Symposium 2018


JAARSYMPOSIUM VHMF

De Januskop van Belastingen

Het dilemma in....(h)eerlijke belastingheffing!?

17 APRIL 2018 13u00

symposium2018

JULIANAZAAL JAARBEURS UTRECHT

Hoezo Januskop?! Het scheelde maar een haar of Nederland was door de EU bestempeld als belastingparadijs. Feit is dat veel geldstromen via ons land lopen vanwege ons uitgebreide stelsel van belastingverdragen. En ja, de Belastingdienst speelt een rol bij het maken van afspraken over rulings en verrekenprijzen. De OESO wijst met een beschuldigende vinger naar Nederland, omdat internationale bedrijven daardoor te weinig belasting zouden betalen. Tegelijkertijd doen we als Belastingdienst ons best burgers en bedrijven aan te slaan voor een ‘fair share’, een eerlijke bijdrage aan onze verzorgingsstaat. Dus waar zijn we nou helemaal mee bezig?!

Lees meer...
 

Unieke samenwerking VHMF en RB

Afdrukken PDF

De VHMF heeft dinsdag 11 april 2017 met het Register Belastingadviseurs (RB) een gezamenlijke oproep verzonden aan de informateur voor het te vormen kabinet. Hierin roepen belastingadviseurs en belastinginspecteurs vanuit een gedeeld belang op tot verbetering van de belastingheffing en versterking van de Belastingdienst.

Zie ook:

https://fd.nl/economie-politiek/1196724/belastingdienst-moet-per-omgaande-veel-nieuwe-medewerkers-werven

http://www.rb.nl/nieuwsberichten/website/2017/april/rb-en-vhmf-sturen-gezamenlijke-oproep-aan-informateur (inclusief de brief)


 


Pagina 2 van 4